Slotsoteket är en oberoende casinoguide med de bästa bonusarna 2018 -http://www.slotsoteket.com

Poker Event paketerar prisvärda resor till flertalet pokerevents världen över med hotell och turneringsinköp inkluderat. Om du inte lyckats vinna ett paket via oss på the Family pot men ändå vill slå följe rekommenderar vi dig att ta kontakt med @pokerevent för bästa service.

Bengan svensk mästare

Postat 2016-11-03

Stockholmsprofilen Anders Bengtsson blev igår historisk då han tog hem den första officiella SM-turneringen i kortspelet Chicago i modern tid. Mästerskapet spelades i samband med SM-veckan i poker på Malta.

SM-veckan på Malta är över. Svenska Pokerförbundets mästerskap på Malta avrundades bland annat med SM i Chicago, enligt uppgift det första officiella svenska mästerskapet i disciplinen någonsin. 22 spelare kom till start i turneringen som kostade €110, vilket gav 3 prisplatser. Man gjorde dock upp om ett fjärdepris också, vilket gav ett förstapris på cirka 1000 euro till vinnaren att slåss om. 

Det blev till slut den välkände stockholmsprofilen Anders "Bengan" Bengtsson som skeppade titeln, efter att ha vunnit samtliga nio omgångar han spelat. Därmed var Bengan helt klar för seger redan när sista omgången inleddes, och man spelade sedan om platserna två till fyra. Tvåa blev "Kangas" efter att både han och "Bengan" fått in fyrtalet och nollat övriga spelare.